«Ο στρατός της Δημοκρατίας σήμερα αριθμεί περισσότερους στρατιώτες, ωστόσο, μια αποτυχία μας θα ανοίξει το δρόμο στην ιδεολογία του μίσους και του ναζισμού, που εκπροσωπείται από το 2012 στη Βουλή από τη Χρυσή Αυγή» προειδοποίησε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Ads

«Kαθήκον μας είναι να δράσουμε με αξιόπιστο και συνεπή τρόπο, προκειμένου να κάνουμε την Αυγή μίας άλλης Αττικής απτή πραγματικότητα για κάθε πολίτη», υπογράμμισε, από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης σε διάλεξή της με τίτλο «The Dawn of another Attica».

«Από τον Σεπτέμβριο που αναλάβαμε τη διοίκηση ξεκινήσαμε την υλοποίηση του προγράμματός μας, να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά, σε τρία επίπεδα: πρώτον, να αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση, δεύτερον, να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, όπου οι αγορές δεν θα υπαγορεύουν τη θέλησή τους στην κυβέρνηση. Και τρίτον, να προχωρήσουμε στην αλλαγή του υποδείγματος εξουσίας, αποκαθιστώντας την αξιοπιστία της πολιτικής», σημείωσε η Ρένα Δούρου.

«Η νέα Περιφερειακή Αρχή είναι μια Αρχή του λαού, από το λαό, για το λαό. Γιατί γνωρίζουμε καλά ότι χωρίς την υποστήριξη του λαού, είναι αδύνατο να αλλάξουν τα πράγματα. Η αλλαγή και η ανανέωση είναι σημαντικά λόγω των σημερινών συνθηκών και των πιεστικών αναγκών των πολιτών της Περιφέρειάς μας», κατέληξε.

Ads