Νεκρός μέσα σε ταξί εντοπίστηκε ένας άνδρας τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη, στην Κηφισιά.

Ads

Το θύμα είναι ένας 52χρονος, κάτοικος Νέας Ιωνίας, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός στο ταξί τους τελευταίους έξι μήνες. 

Ο άνδρας, που βρέθηκε στη θέση του οδηγού, εκτελέστηκε με πυροβόλο όπλο στον δεξιό κρόταφο.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένας κάλυκας και μια βολίδα μικρού διαμετρήματος, τα οποία εξετάζονται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία.

Ads

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι αρχές εκτιμούν ότι πυροβολήθηκε εν κινήσει, γι’ αυτό το ταξί συνέχισε να κινείται για λίγο ανεξέλεγκτο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπου και ακινητοποιήθηκε, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη. 

Πηγές από την αστυνομία αναφέρουν ότι οι άντρες που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση του εγκλήματος εκτιμούν ότι πρόκειται για μανιακό δολοφόνο που ίσως αντιμετωπίζει και κάποιο ψυχικό νόσημα. 

Μάλιστα εξετάζουν τους φακέλους επιθέσεων και απειλών που έχουν γίνει κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα σε βάρος οδηγών ταξί. Κι αυτό γιατί περίπου πριν από έναν μήνα ένας 30χρονος ταξιτζής είχε δεχτή επίθεση από άτομο που τον πυροβόλησε στο λαιμό και ο οποίος κατόπιν έφυγε χωρίς να τον ληστέψει. 

* Φωτογραφία αρχείου