Τρεις κατηγορίες καλούνται να αντικρούσουν με τις έγγραφες εξηγήσεις τους, ενώπιον ανώτερου αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, τρεις Ροδίτες: Ένας 19χρονος κάτοικος Αρχαγγέλου, ένας 22χρονος κι ένας 23χρονος, κάτοικοι Μασάρων.

Ads

Η διαδικασία εκκινήθηκε στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, που παρήγγειλε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου μετά από κατάθεση της μητέρας της 21χρονης φοιτήτριας, Κούλας Αρμουτίδου-Τοπαλούδη στο Τμήμα Ασφάλειας του Διδυμότειχου.

Όπως σημειώνει η «Δημοκρατική» της Ρόδου, η αυτοτελής προκαταρκτική έρευνα αποσκοπεί στο να διαπιστώσει αν υφίστανται επαρκείς αποχρώσες ενδείξεις για την άσκηση ποινικής διώξεως σε βάρος των τριών, για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας.

Η δικογραφία, που σχηματίζεται, δεν έχει συσχετιστεί με τις άλλες δύο, που αφορούν την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης με κατηγορούμενους τον 21χρονο και τον 19χρονο και τον βιασμό από κοινού μιας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες με κατηγορούμενους τον ίδιο 19χρονο και έναν 23χρονο.

Ads

Οι γονείς της Ελένης πιθανολογούν ότι οι τρεις διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον 21χρονο από την Λίνδο και θεωρούν ότι έδρασαν ως κύκλωμα.

Η μητέρα της Ελένης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι φίλες της δολοφονημένης κόρης της, που της είχαν τηλεφωνήσει για να την συλλυπηθούν, την ενημέρωσαν για τον βιασμό και την παράνομη μαγνητοσκόπησή της από τρεις άνδρες το Νοέμβριο του 2017.

Πηγή: dimokratiki.gr