Ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, παρουσιάστηκαν αργά χθες το απόγευμα οι τρεις Ροδίτες που κατηγορούνται για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη και αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Ads

Η παραπάνω διαδικασία κινήθηκε στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, που παρήγγειλε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, μετά από κατάθεση ενώπιον αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας του Διδυμότειχου, της μητέρας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, Κούλας Αρμουτίδου-Τοπαλούδη.

Πρόκειται για 19χρονο, 22χρονο και 23χρονο, όλοι κάτοικοι Μασάρων, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες βιασμού, αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και παράνομης βίας.

Οι τρεις, συνοδευόμενοι από τον συνήγορό τους, αρνήθηκαν κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται. Υποστηρίζουν ότι στα μέσα Νοεμβρίου του 2017 μετέβησαν από τα Μάσαρη σε νυχτερινό κέντρο της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου για να διασκεδάσουν.

Ads

Πάντα σύμφωνα με τους ίδιους εκεί γνωρίστηκαν με την Ελένη Τοπαλούδη και στη συνέχεια της νύχτας υπήρξε ερωτική συνεύρεση με τη θέληση της κοπέλας και ότι «προσποιήθηκαν» ότι τραβούσαν βίντεο.

Διαμαρτυρήθηκαν διότι εμφανίζονται ως βιαστές και ως συνδεόμενοι με την δολοφονία της με αποτέλεσμα να υφίστανται έναν καθημερινό κοινωνικό εκφοβισμό και να έχει καταστραφεί η ζωή τους.

Ωστόσο οι γονείς της Ελένης πιθανολογούν ότι οι τρεις ημεδαποί διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον 21χρονο από τη Λίνδο και θεωρούν ότι έδρασαν ως κύκλωμα.
Η δικογραφία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα υποβληθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Πηγή: dimokratiki.gr