Οπαδός με γνώση των πραγμάτων αποκαλύπτει στο Open TV την ανθρωπογεωγραφία των ατόμων που συμμετέχουν στα επεισόδια.

Ads

Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί η αστυνομία ύστερα από το ξέσπασμα βίας από χούλιγκαν για το μαχαίρωμα 22χρονης στο Ίλιον. Οπαδός που έχει γνώση των πραγμάτων μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV. Μάλιστα ο οπαδός σημειώνει ότι στα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μπαίνουν ανήλικοι από τα 12 τους χρόνια ενώ οι ενήλικοι χρησιμοποιούν ακόμα και πλαστικές σφαίρες. 

«Βλέπω πολύ εύκολα μαχαιρώματα για όπλα και για πράγματα που δεν υπήρχαν παλιά και το κυριότερο απ΄όλα είναι οι ηλικίες που τα κάνουν αυτά. Οι ηλικίες είναι πάρα πολύ μικρές. Από 12-14 και ανεβαίνουμε. Τον σύνδεσμο τον βλέπουν σαν το λιμάνι που θα αράξουν» αναφέρει αρχικά.

Παράλληλα προσθέτει πως «όλοι οι οργανωμένοι γνωρίζουν άλλες οργανωμένους από άλλες ομάδες και κλείνονται τα ραντεβού. Τα επεισόδια δεν γίνονται ξαφνικά. Τα επεισόδια είναι όλα σχεδόν προμελετημένα» προσθέτει.

Ads

Απαντώντας σε ερώτηση για τις τοποθεσίες που δίνονται τα ραντεβού υπογραμμίζει ότι «δίνονται σε ασήμαντους αγώνες. Εκεί υπάρχει μικρή αστυνομική δύναμη και υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία για πρόκληση βίας».

«Υπάρχουν μαχαίρια, όπλα με πλαστικές σφαίρες. Ελπίζω να μην βγουν κανονικές. Επίσης υπάρχουν ναρκωτικά. Είναι αστείο να συζητάμε τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια. Ο χώρος των γηπέδων είναι η μεγαλύτερη κατανάλωσή τους» σημειώνει ο οπαδός.

Αναφορικά με τα άτομα που συμμετέχουν στα επεισόδια λέει πως «είναι παιδιά από πολύ πλούσιες και επώνυμες οικογένειες της χώρας, είναι παιδιά από οικογένειες με πρόβλημα, -χωρισμένοι γονείς, εγκαταλελειμμένα-, είτε με γονείς στη φυλακή».