Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα ασκήθηκε στον 52χρονο κάτοικο Δάφνης, ο οποίος κατηγορείται ότι κρατούσε δεμένη και κακοποιούσε 20χρονη φοιτήτρια σε ένα υπόγειο διαμέρισμα.

Ads

Ο 52χρονος οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του διώξεις για τα αδικήματα:

  • της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή, για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)
  • βιασμού κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα)
  • παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)
  • και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Αρνείται τις πράξεις του

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που τού αποδίδονται. Βγαίνοντας από τον εισαγγελέα είπε πως η 20χρονη βρέθηκε δεμένη γιατί «αυτό ήταν το φετίχ της», ενώ νωρίτερα είχε υποστηρίξει πως με το θύμα είχαν σχέση και όλα έγιναν με την συναίνεσή της. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε γιατί το κορίτσι βρέθηκε να υποφέρει και να κλαίει, απάντησε σύμφωνα με πληροφορίες: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί».

Ads

Πάντως στη δικογραφία μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει έγγραφο που να βεβαιώνει την αναπηρία του 52χρονου, τυφλότητα κατά 95%, όπως υποστηρίζει, ωστόσο ο κατηγορούμενος μπορεί να το προσκομίσει στον ανακριτή τη Δευτέρα. Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ότι ο άντρας είναι σεσημασμένος για κλοπές, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες εγκληματικές πράξεις. 

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα βρέθηκε από τους αστυνομικούς «εξαιρετικά κακοποιημένη» και σε κατάσταση ισχυρού σοκ. Ήταν ημίγυμνη, δεμένη με ιμάντες στα χέρια και τα πόδια, τραυματισμένη, με αίματα, αλλά και εγκαύματα στην κοιλιά. Είχε βιαστεί κατ’ επανάληψη και με σεξουαλικά βοηθήματα. 

Στο δωμάτιο εκτός των άλλων είχε κάμερες που μετέφεραν εικόνα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με μεγάλη οθόνη, σκληρούς δίσκους και ειδικά γυαλιά με μικροκάμερες και «τσιπάκι» αποθήκευσης εικόνας. Όλα τα κατασχεθέντα μεταφέρθηκαν και ερευνώνται στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Εξετάζεται επίσης το αν ο 52χρονος μετέδωσε live την κακοποίηση της κοπέλας, μέσω κάμερας που φορούσε στο κεφάλι του.

Διαβάστε επίσης: Πώς η φοιτήτρια στη Δάφνη σώθηκε από τον βιαστή της