Απάντηση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο για όσα εκείνος δήλωσε για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τέως υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, έδωσε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ads

Μέσω twitter ο ευρωβουλευτής σχολίασε: «Ο κ. Καμμένος κάνει σωστά που στηρίζει την κυβερνητική συνεργασία. Κάνει όμως λάθος όταν επιτίθεται προσωπικά σε κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Νίκου Φίλη, λέγοντας ανάμεσα σε άλλα πως «θα ξαναμπλοκάρουμε όποιον κ. Φίλη έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές της συνεργασίας μας»

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν τρεις μέρες ο Δημήτρης Παπαδημούλης, δήλωσε σχετικά και μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ ήταν αναγκαστική για να διαμορφωθεί μια κυβερνητική πλειοψηφία, με δεδομένη την άρνηση των άλλων πολιτικών δυνάμεων του Κέντρου, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, να συζητήσουν για κυβερνητική σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Από εκεί και πέρα, δεν νομίζω ότι αυτή θα είναι αιώνια».

Ads