Παρέλαβε το ταμείο του κράτους στα τέλη του Γενάρη. Μόλις πάτησε το πόδι του στο γραφείο, διαπίστωσε ότι στις  24 του Φεβρουαρίου, θα του έλειπαν – σύμφωνα με τους υπολογισμούς της προηγούμενης κυβέρνησης- 450 εκ. ευρώ.

Ads

Θεωρητικά, όπως ανέφερε στη Βουλή, και κανένας δεν έφερε αντίρρηση στα όσα είπε, δε θα πλήρωνε μισθούς και συντάξεις του Φεβρουαρίου. Και έκτοτε βρίσκει τρόπους να καλύπτει τις ανάγκες τους κράτους, ζώντας μοναδικές καταστάσεις… «Η κόλαση βλέπει την πλάτη μας!» έγραψε κάποτε στο facebook.

Παρ’ όλη αυτά και τις καθημερινές πιέσεις και εκπλήξεις που ζει, έκλεψε λίγο χρόνο το Σαββατοκύριακο για να τηρήσει το λόγο του απέναντι στους φοιτητές του και να σκαρφαλώσει στον Όλυμπο μαζί τους, όπως τους το είχε υποσχεθεί πριν αφήσει το Πανεπιστήμιο.

image

Ads

«Την πρώτη φορά, που γιορτάσαμε μαζί με εκατοντάδες ορειβάτες τα 100 χρόνια από την ανάβαση των Κάκκαλου, Bovi, Boissonas στον Μύτικα ήμασταν 8, τη δεύτερη 22 και την τρίτη 50! Αυτή είναι η ορειβατική ομάδα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook και προσθέτει: 

«Ένα ραντεβού κάθε χρονιά, στις ημέρες κοντά στη γιορτή του προφήτη Ηλία, παλαιών και νέων φοιτητών μου… μια υπόσχεση για συνάντηση στα 2.100 και για όσους αντέχουν στα 2.760 μέτρα… Και ήμασταν κοντά στην κορυφή, κοντά στο Θρόνο του Δία και στο εκκλησάκι του προφήτη, όπως το είχαμε προγραμματίσει πριν αφήσω προσωρινά, το παν/μιο! 1,5 ημέρες ανάπαυλας, αφιερωμένες στα δικά μου παιδιά, που άκουσαν πολιτικές ιστορίες και μύθους στο μισοσκόταδο της τραπεζαρίας του καταφυγίου κοντά στα μεσάνυχτα του Σαββάτου!!!»