Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας του βουλευτής της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Κώ. Μια γυναίκα από το ακροατήριο σηκώθηκε όρθια και άρχισε να φωνάζει: «Λες ψέματα» και «ντροπή σας» ενώ στη συνέχεια χρησιμοποίησε διάφορα «κοσμητικά επίθετα» εις βάρος του βουλευτή. 

Ads

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρόλα αυτά συνέχισε την ομιλία του λέγοντας πως η εν λόγω κυρία ήθελε να προκαλέσει εντυπώσεις και να στρέψει τις κάμερες και τα ΜΜΕ προς αυτήν. Εκείνος από την πλευρά του στην ομιλία του αποκάλεσε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, «Μέγα Ναπολέοντα» και «Καίσαρα».

Επιπλέον υποστήριξε ότι κατηγορούσε την κυβέρνηση Σαμαρά για τους χειρισμούς της με την Μέρκελ ενώ «ο ίδιος σήμερα σαν πρωθυπουργός της χώρας φωνάζει…Μαντάμ Μέρκελ βοήθεια».

Σύμφωνα με το kostoday.com, ο Άδωνις Γεωργιάδης, κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε όλους τους Νεοδημοκράτες να μείνουν ενωμένοι για το καλό του τόπου και της πατρίδας, δηλώνοντας υπερήφανος γι’ αυτό το κόμμα. Εμείς δεν είμαστε κομμουνιστές είπε, εμείς είμαστε Δεξιοί και πρέπει να το λέμε με θάρρος, είμαστε ΝΔ τιμή μας και καμάρι μας.