Διαψεύδει το δημοσίευμα του Βήματος ο  υπάλληλος που φέρεται να έχει υπογράψει με το δικηγορικό γραφείο του Γιώργου Κατρούγκαλου σύμβαση στις 27 Ιανουαρίου (σημ: ημέρα που ανακοινώθηκε πως ο κ. Κατρούγκαλος τοποθετείται αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης). Ο εν λόγω υπάλληλος εμφανιζόταν από το Βήμα ως υπάλληλος που διεκδικούσε την επαναπρόσληψή του στο Δημόσιο, ως απολυμένος ή σε διαθεσιμότητα.

Ads

«Δεν έχω καμία σχέση με τις 27 Ιανουαρίου. Δεν έχω υπογράψει τίποτα στις 27 Ιανουαρίου», τόνισε μιλώντας στο Star, ενώ επισήμανε πως η υπόθεση δεν αφορά έξοδο εργαζομένου με απόλυση ή διαθεσιμότητα από το Δημόσιο, αλλά μια μισθολογική διεκδίκηση. Ως σωματείο «διεκδικούσαμε την εφαρμογή της συλλογικής σύμβασης εργασίας, που το 2011 καταργήθηκε μονομερώς».

Τα παραπάνω έχει εξάλλου επισημάνει και ο κ. Κατρούγκαλος μιλώντας στο Mega. Όπως είπε στις 26 και 27 Ιανουαρίου δεν έχει κατατεθεί κανένα συμφωνητικό που αφορά υπόθεση εξόδου από το Δημόσιο με απόλυση ή διαθεσιμότητα. «Μισθολογικές διαφορές μη διαθέσιμων έχουν κατατεθεί», τόνισε.