Κάτοικοι του δήμου Διονύσου, συγκεντρώθηκαν σήμερα (20/2) το μεσημέρι, στο δημαρχείο, για να διαμαρτυρηθούν σχετικά με την «αντιμετώπιση της Μήδειας» από τις αρμόδιες Αρχές και ενώ, αρκετοί εξ’ αυτών, παραμένουν για έκτη συνεχόμενη μέρα δίχως ηλεκτρικό ρεύμα.

Ads

Ο κάτοικος της περιοχής Δημήτρης Ζαφειρόπουλος ανάρτησε στο Facebook, ένα βίντεο από την κινητοποίηση, επισημαίνοντας και τα εξής:

«Σπέρνεις ανέμους, θύελλες θερίζεις. Ο κόσμος στο Δήμο Διονύσου είναι δικαίως αγανακτισμένος. Όχι τόσο από τα μη προληπτικά μέτρα, όσο από την εν συνεχεία αντιμετώπιση της κρίσης. Δεν είναι θέμα δήμου πλέον μόνο, είναι θέμα απαξίωσης της αξιοπρέπειας και της ζωής. Οφείλουμε και ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο και ΑΠΈΝΑΝΤΙ σε ότι απάνθρωπο και απαξιωτικό»

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι, με σημερινές δηλώσεις του στο «Πρώτο Θέμα», ο δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης, δήλωσε πως αρκετοί κάτοικοι της περιοχής παραμένουν για έκτη συνεχόμενη μέρα χωρίς ρεύμα, τονίζοντας ότι «είμαστε σε απόγνωση. Φανταστείτε να έχετε ηλικιωμένους ανθρώπους για έξι ολόκληρες μέρες χωρίς ρεύμα, εσείς τι κάνατε;».