Τη σκυτάλη της ρητορικής τρόμου που έχουν υιοθετήσει τα κυβερνητικά στελέχη σχολιάζοντας το ενδεχόμενο εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, πήρε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας, ο οποίος μιλώντας στο Μega δήλωσε ότι «αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει της παλαβής».

Ads

Σχολιάζοντας τα παιχνίδια των αγορών της τελςυταίας εβδομάδας εις βάρος της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Δένδιας είπε πιο συγκεκριμένα ότι «οι αγορές μας κάνουν ότι μας κάνουν με την υπόνοια ότι θα έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν έλθει, τότε θα γίνει της παλαβής».

Ο υπουργός εφόσον εξήγγειλε κoύρεμα χρεών πάνω από 30% για τις βιώσιμες επιχειρήσεις που θα συμπεριλαμβάνεται όπως είπε στη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια που ευελπιστεί να κλείσει με την τρόικα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, επέρριψε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για την αστάθεια που δημιουργεί με τις θέσεις του ως αξιωματική αντιπολίτευση. «Η κυβέρνηση στο θέμα των χειρισμών έκανε τη δουλεία της όπως έπρεπε να την κάνει», είπε ο κύριος Δένδιας. «Δεν βγήκε η κυβέρνηση να πει ότι αύριο το πρωί τα σπάω με το ΔΝΤ. Υπάρχει η συμφωνία ότι το πρόγραμμα λήγει τέλος του έτους», κατέληξε.