«Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ούτε ψηφίζω για πρόεδρο της Δημοκρατίας, ακόμη κι αν προτείνουν τον ίδιο τον Θεό», δήλωσε σήμερα η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

Ads

Η ίδια τόνισε επίσης την ανάγκη να οδηγηθεί η χώρα άμεσα σε εκλογές.  «Έχουμε παραβιάσει ακόμη και την Δημοκρατία, η κυβέρνηση νομοθετεί με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Αυτά δεν μπορώ εγώ να τα δεχτώ. Πρέπει να πάμε σε εκλογές. Ο λαός θα δώσει την λύση», είπε συγκεκριμένα.

Σχολιάζοντας τον χθεσινό διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό η κ. Γιαταγάνα, επανέλαβε την τοποθέτησή της ότι δεν ανήκει πουθενά και σε κανένα κόμμα, και κατέκρινε τον Αντώνη Σαμαρά γιατο γεγονός ότι δεν κίνησε τις διαδικασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για τα περί μνημονίου.  «Εκκρεμούν πολλές μηνύσεις εναντίον του Γ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για εσχάτη προδοσία. Ήταν υποχρέωση του Σαμαρά να κάνει την εξεταστική για το Μνημόνιο, όταν η χώρα γονατίζει. Δεν μπορεί οι άνθρωποι που εμπιστευόμαστε τις τύχες μας να είναι στο απυρόβλητο», κατέληξε η ανεξάρτητη βουλευτής.