Τις αποφάσεις των δημοτικών τους συμβουλίων να μην μετέχουν στην αξιολόγηση των υπαλλήλων του δήμου και τον επανέλεγχο των συμβάσεών τους, γνωστοποίησαν σήμερα οι δήμοι Περάματος και Ναυπλιέων.

Ads

Τα δημοτικά συμβούλια του δήμου Περάματος και Ναυπλιέων αποφάσισαν να μην μετέχουν στην αξιολόγηση των υπαλλήλων του δήμου και τον επανέλεγχο των συμβάσεών τους. 

Στον δήμο Περάματος ο δήμαρχος, Γιάννης Λαγουδάκης, εξουσιοδοτήθηκε να προχωρήσει στην έκδοση εντολής προς τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες να μην αποστείλουν στοιχεία των εργαζομένων του δήμου στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Την εισήγηση του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου να μην μετέχει στην αξιολόγηση των υπαλλήλων του δήμου ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, και το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τάχτηκε υπέρ της αξιολόγησης του προσωπικού, αλλά καταδίκασε τη μέθοδο με την οποία προωθείται η αξιολόγηση.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Αττικής υπερψήφισε χθες την πρόταση της Ρένας Δούρου να μην συμμετάσχουν οι δήμοι στον έλεγχο, ενώ ο υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι οι υποθέσεις των Δήμων που αρνούνται τους ελέγχους θα μεταβιβάζονται στον Άρειο Πάγο.