Ούτε ουσιαστική δημόσια «συγνώμη» φαίνεται πως δεν καταδέχεται να ζητήσει η συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ από το Νάσο Ηλόπουλο για τη διασπορά fake news εις βάρος του.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη σελίδα της ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ, αναπαρήγαγε μια παραποιημένη φωτογραφία του Νάσου Ηλιόπουλου που διακινείται στο διαδίκτυο από ακροδεξιούς κύκλους, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να κρατά σημαία της ΛΟΑΤ κοινότητας, στην οποία υπάρχει πάνω γραμμένο το εξής μήνυμα: «Της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα παρδαλό». Από την πλευρά του, ο κ. Ηλιόπουλος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «το γεγονός ότι η ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ μόλις κατάλαβε τι έκανε έτρεξε να κατεβάσει την ανάρτηση δεν αλλάζει σε τίποτα την ουσία της υπόθεσης. Αναμένω τη δημόσια συγγνώμη».

Η παραποιημένη φωτογραφία

image

Ads

Η πραγματική φωτογραφία

image

Η δήλωση Ηλιόπουλου όπως φαίνεται θορύβησε τη συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ, η οποία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, ανακαλώντας την ανάρτησή της με τη fake φωτογραφία.

image

Στη συνέχεια, όμως, για  άγνωστους λόγους, η παραπάνω ανακοίνωση «συρρικνώθηκε» αρκετά:

image

Οι «γαλάζιοι» συνδικαλιστές δεν έμειναν εκεί, καθώς επέλεξαν στη συνέχεια να κατεβάσουν τελείως και την ανακοίνωση αυτή, με αποτέλεσμα, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, να μην φαίνεται πουθενά η «συγγνώμη» τους για τη λάσπη στον Νάσο Ηλιόπουλο.