Εντοπίστηκε μετά από περίπου 20 ημέρες η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρέθηκε στο Λουτράκι και είναι καλά στην υγεία της.

Ads

Την κοπέλα αναγνώρισε μια υπάλληλος ξενοδοχείου και ειδοποίησε την αστυνομία. Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ρώτησαν την κοπέλα αν ονομαζόταν Μαρία Νέστορα. Εκείνη απάντησε καταφατικά και μόλις της εξήγησαν γιατί τη ψάχνουν, δήλωσε έκπληκτη λέγοντας: «Κάνω διακοπές, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα!».

Τα ίχνη της φοιτήτριας, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, χάθηκαν το βράδυ της 27ης Αυγούστου. Το τελευταίο τηλεφώνημα που δέχθηκε ήταν από τη μητέρα της, ενώ το στίγμα του κινητού τηλεφώνου που είχε στα χέρια της η Μαρία εντοπίστηκε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και στη συνέχεια στο Περιστέρι. Στην τελευταία επικοινωνία της η φοιτήτρια ενημέρωσε τη μητέρα της πως «είναι καλά και να μην ανησυχεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένεια της, η 27χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ δεν έφυγε με «άδεια» χέρια από το σπίτι. Όπως είπε στην αστυνομία ο πατέρας, η κόρη του δεν πήρε μαζί της ρούχα και προσωπικά αντικείμενα αλλά ένα σημαντικό χρηματικό ποσό της τάξεως των 20.000 ευρώ.

Ads