Φυλλάδια στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής πέταξαν τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Παναγιώτης Λαφαζάνης, Στάθης Λεουτσάκος και Θανάσης Πετράκος.

Ads

Οι τρεις πρώην βουλευτές ήταν στα θεωρεία της Βουλής, από όπου έριξαν τα φυλλάδια -με τη γνωστή ρήση του νομπελίστα συγγραφέα Ζοσέ Σαραμάγκου «Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα»- την ώρα που μιλούσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.

Δεν διακόπηκε ούτε η ομιλία, ούτε η συνεδρίαση, ωστόσο η κίνηση σχολιάστηκε από τους βουλευτές της Ν.Δ., Γεράσιμο Γιακουμάτο και Γιάννη Βρούτση.

image
Αστυνομικοί επιχειρούν να μεταφέρουν έξω από τα θεωρεία της Βουλής τον Θανάση Πετράκο

Ads

image
Βουλευτές κοιτάζουν τα φυλλάδια που πέφτουν από τα θεωρεία 

Τη μη δίωξη των στελεχών της ΛΑΕ για τα φυλλάδια ζήτησε ο Κεγκέρογλου

Τη μη δίωξη των στελεχών της ΛΑΕ για τα φυλλάδια που έριξαν στη Βουλή ζήτησε ο βουλευτής του Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου.

Το φυλλάδιο κατάθεσε στα πρακτικά η βουλευτής της Ν.Δ. Άννα Καραμανλή λέγοντας ότι «το αφιερώνω στους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ που δικαιούνται Νόμπελ υποκρισίας».

Ο κ. Κεγκέρογλου είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι «έπρεπε να φροντίσετε οι συνάδελφοι βουλευτές να είναι σε αυτά τα έδρανα για να σας υπενθυμίζουν τι λέγατε».

O Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την κίνηση αυτή με ένα tweet, επιχαίροντας…