Η Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό αναδημοσιεύει εικόνες ντοκουμέντα από την επίθεση των νεοναζί της Χρυσή Αυγής στο αυτοοργανωμένο στέκι «Ρεσάλτο» από τις οποίες αποκαλύπτεται η συμμετοχή στο τάγμα εφόδου βουλευτή της Χρυσής Αυγής και του προσωπικού του φρουρού, αλλά και του «πυρηνάρχη» της τοπικής του Πειραιά.

Ads

 
Σύμφωνα με την Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό, που αναδημοσιεύει ανάρτηση από το Indymedia, πρόκειται για τους:
 
Σαλούφα Νεκτάριο. Προσωπικός φρουρός του βουλευτή της ΧΑ Νίκου Κούζουλου, κάτοικος Κερατσινίου. Είχε συμμετάσχει και στην επίθεση σε μέλη του ΚΕΕΡΦΑ στο Πειραιά τον Μάρτη του 2012. Στην πάνω μεσαία φωτογραφία είναι σε παρέμβαση της ΧΑ σε Νίκαια/ Κορυδαλλό μια βδομάδα πριν την επίθεση στο Κερατσίνι. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα τα ρούχα και το κράνος είναι ακριβώς τα ίδια.
 
image

Διαβάστε επίσης:

Μάκη Μπαρέκα, γενικός γραμματέας Τ.Ο Πειραιά. Μπροστάρης σε όλες τις παρεμβάσεις στις περιοχές του Πειραιά. Η photo δεξιά είναι από την παρέμβαση της ΧΑ στον Πειραιά μια βδομάδα μετά την επίθεση. Χαρακτηριστικό το μπουφάν και τα γυαλιά.
 
image

Ads

Νίκο Κούζηλο, βουλευτής της ΧΑ και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά. Στην φωτογραφία (κεντρική του άρθρου) είναι απο την παρέμβαση σε Νίκαια/Κορυδαλλό μια βδομάδα πρίν απο την επίθεση στο Κερατσίνι. 

image