Σε κάθειρξη 9 ετών χωρίς αναστολή και έφεση καταδικάστηκε ένας 41χρονος στον Βόλο, ο οποίος ανάγκαζε την 9χρονη, τότε, κόρη του να γδύνεται μπροστά του.

Ads

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε για γενετήσια πράξη σε βάρος του παιδιού, που ήταν ηλικίας κάτω των 12 ετών. Ο κατηγορούμενος, που δεν εμφανίστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, έχει καταδικαστεί ήδη για την ίδια πράξη σε βαθμό κακουργήματος σε κάθειρξη 9 ετών και αν συλληφθεί, θα φυλακιστεί.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 25 και 26 Αυγούστου 2018, ο πατέρας του κοριτσιού το έβαζε να βγάζει τα ρούχα του στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο και τριβόταν πάνω του.

Η 34χρονη μητέρα του κοριτσιού, κατέθεσε  ότι ο άνδρας τέλεσε τις πράξεις σε δύο διαφορετικές περιόδους, τον Αύγουστο του 2018, κάτι που η ίδια έμαθε από τον ανήλικο γιο της, και που επιβεβαίωσε και το κορίτσι, που το 2018 ήταν ηλικίας 10 ετών.

Ads

Από τότε το ζευγάρι έχει χωρίσει και ο άνδρας έχει εξαφανιστεί, ενώ η οικογένεια έχασε κάθε επαφή μαζί του.

Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί για την ίδια υπόθεση σε κάθειρξη 9 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, άσκησε έφεση κατά της απόφασης, αλλά δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο στις 16 Φεβρουαρίου 2022, με αποτέλεσμα να είναι ανυποστήρικτη, οπότε ισχύει η πρωτόδικη απόφαση των 9 ετών.