Βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην  Νίκαια με θύμα έναν 35χρονο Αλβανό ιδιοκτήτη βενζινάδικου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ads

Στο βίντεο φαίνεται ο εκτελεστής με το όπλο στο χέρι να κάθεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Ο οδηγός προσεγγίζει το σημείο που βρίσκονται οι αντλίες καυσίμων και ο 35χρονος που περιμένει τον επόμενο πελάτη. Ο δράστης ταν ξαπλωμένος στο πίσω κάθισμα της κλεμμένης BMW και όταν έλαβε το σύνθημα από τον οδηγό συνεργό του, άνοιξε το παράθυρο και πυροβόλησε αλλεπάλληλες φορές εναντίον του θύματος με πιστόλι ανατολικού τύπου των 7,65 χιλιοστών.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις κάλυκες του συγκεκριμένου διαμετρήματος στο τόπο του εγκλήματος, ωστόσο δεν αποκλείουν ο δράστης να έχει πυροβολήσει περισσότερες φορές, αλλά οι κάλυκες του όπλου να έπεσαν εσωτερικά του οχήματος. Από τα πυρά τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και ο φίλος του θύματος, ο οποίος χθες το πρωί κατέθεσε στους αξιωματικούς που ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης.

Η αστυνομία εκτιμά ότι η δολοφονία σχετίζεται με διαφορές στο εμπόριο κοκαΐνης.

Ads

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: