Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή της έκρηξης στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη. 

Ads

Η έκρηξη που έγινε στις 03.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας προήλθε από γκαζάκια. Από την έκρηξη ζημιές προκλήθηκαν στην κεντρική είσοδο του κτιρίου Zeus+Δione, που βρίσκεται στην περιοχή του Ψυρρή.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει άνδρες της Ασφάλειας Αττικής. Ήδη αναζητείται υλικό κι από άλλες κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με στόχο τον εντοπισμό των δραστών.

Το βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης: 

Το Μέγαρο Μαξίμου καταδίκασε «απερίφραστα και αποφασιστικά» την επίθεση, ωστόσο, η ΝΔ στρέφει τα βέλη της στην κυβέρνηση για το περιστατικό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε μέσω twitter:

Ads

«Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνα τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν εμένα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

Αντίστοιχο ήταν το σχόλιο της Ντόρας Μπακογιάννη ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «αργά ή γρήγορα θα ερχόταν κι αυτό». 

Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη».