Υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες εξακολουθούν να ζουν δυο οικογένειες στον οικισμό του Αγίου Νεκταρίου στα Βίλια, καθώς το χιόνι ξεπερνά το ένα μέτρο, ενώ οι ίδιες παραμένουν εγκλωβισμένες για δέκα μέρες.

Ads

Για τον απεγκλωβισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση του στρατού. Την ίδια στιγμή, ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open καταγράφει τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι δυο οικογένειες, ενώ στο δελτίο μίλησε και τηλεφωνικά η εγκλωβισμένη στον οικισμό του Αγίου Νεκταρίου, Ελισάβετ Αντωνιάδου. «Είμαστε εγκλωβισμένοι από την προηγούμενη Κυριακή. Οπότε, είναι δέκα μέρες που είμαστε εγκλωβισμένοι. Εγκλωβισμένοι αλλάξαμε χρονιά στα σκοτεινά με τα κεράκια. Ευτυχώς, τώρα έχουμε ρεύμα», αναφέρει η ίδια. Και προσθέτει: «Επρεπε να βάλουμε πετρέλαιο. Δεν μπόρεσαν να μας ανοίξουν τον δρόμο μπροστά από το σπίτι. Δεν μπορούσε να έρθει το όχημα για να κάνει την τροφοδοσία».

Η Ελισάβετ Αντωνιάδου ζει με μία ηλικιωμένη γυναίκα και δύο μικρά παιδιά. Οπως λέει, μάλιστα, στο OPEN, ευτυχώς πρόλαβε να προμηθευτεί τα απαραίτητα για να μπορέσει να σταθεί απέναντι στον «Ηφαιστίωνα».