Νέα στοιχεία προκύπτουν τις τελευταίες ώρες γύρω από την υπόθεση του βιασμού που καταγγέλλει 24χρονη κοπέλα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, την ώρα που για την υπόθεση έχει υπάρξει και παρέμβαση εισαγγελέα.

Ads

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η 24χρονη περιέγραψε τρεις διαφορετικές φορές, με κάθε λεπτομέρεια, όσα έζησε προτού χάσει τις αισθήσεις της στο γνωστό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

Ειδικότερα, όπως κατέθεσε η 24χρονη ιδιωτική υπάλληλος, την παραμονή της πρωτοχρονιάς ήταν καλεσμένη από τον διοργανωτή του πάρτι μαζί με δυο φίλες της σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης για να υποδεχτούν το νέο έτος.

Διαβάστε επίσης:

«Στις 04:00 το πρωί φεύγοντας όλες μαζί από το ξενοδοχείο διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να οδηγήσω λόγω μέθης, δεν μπορούσα ούτε καν το αυτοκίνητο μου να εντοπίσω. Έτσι αποφάσισα να κλείσω ένα δωμάτιο και να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο» ανέφερε η 24χρονη.

Ads

«Καθώς αποφάσισαν να φύγουν, δέχτηκε τηλεφώνημα από αυτόν που την κάλεσε στο πάρτι και της λέει γύρισε πίσω θα σε βοηθήσω. Ένιωσε ασφάλεια καθώς το σπίτι της ήταν μακριά, στην άλλη άκρη της Θεσσαλονίκης» σημείωσε ο δικηγόρος της, Αθανάσιος Ζιώγας.

Στη συνέχεια, όπως λέει η ίδια: «Ανεβαίνοντας στο δωμάτιο μου συνάντησα στον διάδρομο τρεις άνδρες που ήταν στο πάρτι. Αυτοί, επειδή ήμουν σε άσχημη κατάσταση, με κάλεσαν στο δωμάτιο τους, λέγοντας ότι είναι καλύτερο. Από τότε δεν θυμάμαι τίποτα».

Ανήμερα της πρωτοχρονιάς η 24χρονη ξύπνησε σε άλλο δωμάτιο (την σουίτα 602) από αυτό που είχε κλείσει η ίδια και συνειδητοποίησε τί είχε συμβεί χωρίς τη θέλησή της και ενώ είχε ναρκωθεί.

«Ξύπνησα το πρωί λίγο πριν τις 11:00 και βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα. Είχε πεταμένα ανδρικά ρούχα και μια βαλίτσα, ενώ πάνω στο τραπέζι είδα ένα χάπι ανδρικής διέγερσης. Το φόρεμα μου ήταν σηκωμένο και δεν φορούσα εσώρουχο. Αμέσως πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα και έκανα την καταγγελία» συμπλήρωσε η 24χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία 24ωρα έχουν κυκλοφορήσει τα ονόματα δύο γνωστών επιχειρηματιών και ενός ακόμη άνδρα, οι οποίοι εμφανίζονται ως εμπλεκόμενοι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο διαδίκτυο, παρουσιάζονται ως ανεμειγμένοι στην υπόθεση οι ιδιοκτήτες της Coca Cola στην Ελλάδα, Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης, καθώς και ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Ο τελευταίος μέσω ανάρτησής του στα social media διαψεύδει οποιαδήποτε καταθέτοντας μάλιστα μήνυση κατά του Ηλία Γκιώνη, που ανέφερε το όνομά του.

Ανακοίνωση για το ζήτημα εξέδωσε και η Coca Cola 3E, σημειώνοντας: «Σχετικά με πρόσφατες αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αντίστοιχα δημοσιεύματα, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ιδιοκτησιακή, μετοχική ή διοικητική σχέση της εταιρείας μας με τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση. Όλοι εμείς, στην Coca-Cola 3E, καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας».

Σημειώνεται πως ένας εκ των εμπλεκομένων, φέρεται να είναι ο συνιδιοκτήτης του γνωστού καφέ-μπαρ στην Λεωφόρο Νίκης, Μάνος Παπαδόπουλος. Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπήρχε παραδοχή της εμπλοκής του στην υπόθεση, ως το πρόσωπο που διοργάνωσε το πάρτι και κάλεσε την κοπέλα σε αυτό, σε μια προσπάθεια να απολογηθεί. Μετά τις πρώτες έντονες αντιδράσεις η ανάρτηση κατέβηκε όπως και ο λογαριασμός στο instagram.

Η ανάρτηση έγραφε: «Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη».

Μετά το σάλο, η επιχείρηση «Αχίλλειον» εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι το άτομο που κατηγορείται δεν είναι ιδιοκτήτης αλλά εργαζόμενος και η ίδια δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. «Η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό και με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει διακοπή η συνεργασία μας», αναφέρει χαρακτηριστικά και εκφράζει «τον αποτροπιασμό και τη θλίψη για τέτοιου είδους περιστατικά και για τα οποία θα αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Το βράδυ του Σαββάτου, στο λογαριασμό instagram του εμπλεκόμενου αναρτήθηκε ένα ακόμη κείμενο μέσω του οποίου ισχυρίζεται πως η αρχική ανάρτηση δεν έγινε από τον ίδιο αλλά από άλλο άτομο, το οποίο είχε αποσπάσει με τη βία το κινητό του, και διαψεύδει το περιεχόμενό της. «Το πρόσωπο αυτό, το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, μαζί με τους “συνοδοούς” του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών», γράφει συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία που εμφανίζεται χτυπημένος.