Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που έζησε η 32χρονη στα χέρια του πρώην συντρόφου της, ο οποίος παρότι καταδικάστηκε για την κακοποίησή της πριν έναν χρόνο, αφέθηκε ελεύθερος. Το θύμα, μιλώντας στην ΕΡΤ, εξηγεί ότι δεν είχε τα χρήματα για να πληρώσει δικηγόρο ώστε να υποστηρίξει τις σε βάρος του κατηγορίες.

Ads

Ο Αιγύπτιος την απειλούσε επίσης ότι θα τραβήξει νέο βίντεο και θα μεταδώσει σε ζωντανή μετάδοση τον βιασμό της.

Μόλις ενάμιση μήνα μετά την αποφυλάκισή του για τον βιασμό της πρώην συντρόφου του, ο 35χρονος έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό του για την εκ νέου απαγωγή της. Το θύμα γνωρίζοντας την εμμονή που είχε μαζί της, φοβόταν να βγεί από το σπίτι.

«Δεν ξέρει που μένω ακριβώς, αλλά, επειδή έχει γνωστούς που με ξέρουν και εμένα βέβαια, πήγαινε και ρωτούσε ”Την ξέρεις αυτή την κοπέλα;” και έδειχνε φωτογραφία, ”Που πηγαίνει;”, ”Που δουλεύει;”, ”Που πάει;”, ”Που είναι οι γνωστοί της”» δήλωσε η 32χρονη.

Ads

Όπως λέει, ο Αιγύπτιος την απειλούσε ότι ο άγριος ξυλοδαρμός της δεν θα ήταν τίποτα μπροστά στο κακό που θα της έκανε εάν δεν υποκύψει στους νέους εκβιασμούς του. «Ή θα κάνεις αυτό που σου λέω, αλλιώς ξέρεις τι θα γίνει. Αυτή τη φορά δεν θα είναι χτύπημα στο live. Θα κάνω πάλι live και θα δει όλος ο κόσμος πως κάνω σεξ μαζί σου», ήταν οι εκβιασμοί που δέχονταν η 32χρονη.

Όταν έγινε η δίκη για την πρώτη αρπαγή και βιασμό της, η 32χρονη δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει δικηγόρο για να παραστεί ως υποστήριξη κατηγορίας και έτσι το θύμα παρέστη ως απλή μάρτυρας.

«Δυστυχώς, για κακή της τύχη το δικαστήριο αποφάσισε ότι θα πρέπει στην ποινή που επέβαλε να δώσει αναστολή στην έφεση, θέμα που σημαίνει ότι ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος παρά το γεγονός ότι καταδικάστηκε και έφαγε κάποια ποινή, αυτή η ποινή αναστέλλεται μέχρι την εκδίκαση του εφετείου» , δήλησε ο δικηγόρος της 32χρονης, Κωνσταντίνος Γώνος.

Ο 35χρονος απολογείται την ερχόμενη Παρασκευή (13/1) στον Ανακριτή για τις κατηγορίες της αρπαγής και του βιασμού.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την καταγγελία της 32χρονης, όλα ξεκίνησαν στις 6 Ιανουαρίου όταν ο 35χρονος την άρπαξε και την οδήγησε στο σπίτι του. Εκεί άρχισε να την κρατάει κλειδωμένη και να τη βιάζει, ενώ εξαπέλυε απειλές σε βάρος των παιδιών της αναφέροντας ότι θα τους κάνει κακό σε περίπτωση που αντιδράσει στους βιασμούς.

Το πρωί της 9ης Ιανουαρίου και ενώ ο 35χρονος έλειπε από το σπίτι, η 32χρονη κατάφερε να ανοίξει την κλειδωμένη πόρτα και να απελευθερωθεί. Στη συνέχεια, πήγε σε κατάσταση σοκ στο Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε τον φερόμενο ως δράστη.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της οδού Αχαρνών και του πέρασαν χειροπέδες έξω από την πολυκατοικία.