Νέες πληροφορίες έδωσε η θεία της ανήλικης στα Κάτω Πατήσια που κατήγγειλε ότι βιάστηκε από ιερέα, ο οποίος και συνελήφθη. Η γυναίκα επέλεξε να μιλήσει χωρίς να φαίνονται τα χαρακτηριστικά της γιατί ο αδερφός της και πατέρας του παιδιού δεν γνωρίζει τίποτα γιατί έχει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ads

«Πριν έναν μήνα το μάθαμε. Μου είπε η νύφη μου. Η μάνα τώρα πριν έναν μήνα το είχε μάθει. Είναι σε σοκ η μάνα της. Κατευθείαν πήγε στην αστυνομία», είπε στην κάμερα της εκπομπής TLive.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το κορίτσι μίλησε στη μητέρα του όταν συνειδητοποίησε ότι έχει «προβλήματα με αιμορραγίες». Για το παιδί είπε ότι είναι και αυτό σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση: «Δεν τρώει, έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και η μικρή φοβάται».

Όπως είπε η θεία ο ιερέας, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ενορία ήταν οικογενειακός φίλος και έπαιζε με τα παιδάκια και είχε μπει και στο σπίτι τους. «Ένοιωθα ότι ήταν πολύ καλός παπάς, μας έκανε και μία βάπτιση και ήμασταν ευχαριστημένοι. Γνωρίζαμε τη σύζυγό του και τα παιδιά του. Είχαν πάει και όλοι μαζί στο σπίτι του αδερφού μου».

Ads

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τι πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ιερέας ήταν και δάσκαλος του κοριτσιού στο κατηχητικό.

Για το σημείο όπου είχε κακοποιηθεί η κοπέλα, η θεία της υποστήριξε ότι απ’ όσα γνωρίζει ο ιερέας την είχε βιάσει και μέσα στην εκκλησία.