Πόλεμος μεταξύ του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και του δημοσιογράφου και εκδότη της Real News ξέσπασε, με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της στο φύλλο της Κυριακής που εμφανίζει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι «η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί». Ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνει λόγο για προβοκάτσια και αφήνει να εννοηθεί ότι ο συντάκτης με τον οποίο συνομίλησε αν και είχε επιλέξει άλλο τίτλο δέχτηκε πιέσεις για να βάλει αυτόν.

Ads

«Ο τίτλος “Βαρουφάκης: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση” είναι η προβοκάτσια της Κυριακής. Ανυπομονώ να δω την προβοκάτσια της… Δευτέρας», έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Τις δηλώσεις του Βαρουφάκη στη Realnews πήρε ο Βασίλης Σκουρής, ένας απο τους πιο έντιμους δημοσιογράφους.Δεν εχει διαψευστεί ποτέ! Ποτέ!!», ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζινικολάου μέσω του μέσου κοινωνικής δικτύωσης επίσης.

Και ο διάλογος συνεχίστηκε με τους τόνους, τα υπονοούμενα και τις μπηχτές να είναι ιδιαίτερα αιχμηροί:

image

image

«Το ρεπορτάζ για το Γιάνη Βαρουφάκη που υπογράφω στη Realnews είναι απολύτως ακριβές και μεταφέρει με συνέπεια όσα κουβεντιάσαμε. Ούτε εγώ ούτε η εφημερίδα προβοκάρει», ήταν η απάντηση του Βασίλη Σκουρή.