Για «προεκλογική εκστρατεία πάνω σε φέρετρα» και «μικροκομματικά παιχνίδια με τη Χρυσή Αυγή» κατηγορεί τη ΝΔ ο Γιώργος Βαρεμένος, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το κυβερνών κόμμα σχετικά με το επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και της Άννας Καραμανλή σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Ads

«Ότι δεν υπήρξε καμμία επιθετική κίνηση, πολλώ δε μάλλον σωματική βία, κατά της κας Καραμανλή, διευκρινίσθηκε επί τόπου στον “ΣΚΑΙ” και το δέχθηκε και η ίδια, μέχρις ότου έβγαλε την ανακοίνωσή της η ΝΔ. Την ώρα της κηδείας των δύο παληκαριών της Πολεμικής Αεροπορίας -όταν όλων ο νους και η καρδιά έχουν στραφεί στην τραγική απώλεια- η ΝΔ επιχειρούσε με το άθλιο non paper την αναβίωση της διαίρεσης των Ελλήνων σε πατριώτες και μιάσματα» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Βαρεμένος.

«Ο κ. Μητσοτάκης, βουτηγμένος στην τοξικότητα, επιχειρεί να κάνει προεκλογική εκστρατεία πάνω σε φέρετρα, αναπαράγοντας την τυμβωρυχία του 2019. Αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση με τον ίδιο άθλιο τρόπο, προπονούμενος προφανώς να αναλάβει ξανά τον ρόλο της αντιπολίτευσης. Σ’ αυτόν τον ρόλο του περιφερόμενου πολιτικού εκβιαστή, πατριδοκάπηλου και τυμβωρύχου, θα το αφήσουμε μόνον».

«Ο ηθικά και πολιτικά λαβωμένος πρωθυπουργός θεωρεί τους Έλληνες απαίδευτους μουζίκους και τους συμπεριφέρεται με τρόπο που υποτιμά την νοημοσύνη τους. Ήρθε η ώρα ο δημοκρατικός κόσμος να ορθώσει το ανάστημά του ως μυθικός Ηρακλής και να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου, με την τοξικότητα, την παρακρατική εκτροπή, την φτωχοποίηση και την διαφθορά. Ο χωρίς αρχές πρωθυπουργός παίζει μικροκομματικά παιγνίδια με την “Χρυσή Αυγή” και την επιστράτευση του Γ. Καρατζαφέρη, προσπαθώντας θρασύτατα να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν» καταλήγει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ads