Περισσότερες λεπτομέρειες για την απομάκρυνση της Σάσας Σταμάτη από την παράσταση «Κουρέας της Σεβίλλης» στο θέατρο «Ακροπόλ» έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται, ήταν κοινή απόφαση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και του παραγωγού, ενώ η Σάσα Σταμάτη μετά το περιστατικό επικοινώνησε με τον παραγωγό.

Ads

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν θέλησε  να δώσει συνέχεια στο θέμα όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Θα με συγχωρήσετε. Ξέρω πως έχετε κάτσει πολλές ώρες εδώ. Αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω κανένα σχόλιο. Να μου είστε καλά και εύχομαι καλές γιορτές. Δεν πήρα καμία απόφαση. Τι να σας πω; Να είστε καλά, ενωμένοι όλοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι καλές γιορτές. Να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι. Και να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί» ανέφερε.

Από την πλευρά του ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας που παίζει επίσης στην παράσταση, αποκάλυψε πως επρόκειτο για κοινή απόφαση του πρωταγωνιστή μαζί με τον παραγωγό της παράστασης. Είπε επίσης ότι η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με τον παραγωγό.

«Συναποφασίστηκε μαζί με τον παραγωγό μας να μη γίνει η παράσταση σε περίπτωση που μείνει στην αίθουσα η Σάσα Σταμάτη. Δε γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες ειλικρινά. Ήμασταν μέσα, καθυστέρησε να ξεκινήσει η παράσταση και μάθαμε ότι έγινε για αυτούς τους λόγους. Νομίζω πως ο μόνος με τον οποίο επικοινώνησε η Σάσα Σταμάτη είναι με τον παραγωγό. Εμείς μάθαμε πως ήταν στο κοινό αφού έγινε το σκηνικό.

Ads

Ρωτήσαμε γιατί καθυστέρησε η παράσταση, γιατί αργήσαμε να ξεκινήσουμε. Και μας είπαν για αυτόν τον λόγο. Δεν το συζητήσαμε μετά γιατί ήμασταν κουρασμένοι και δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο. Τάσσομαι υπέρ του Βασίλη ξεκάθαρα» είπε ο Ρένος Ρώτας.