Ενα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου γεμάτη κόσμο στη Μεταμόρφωση, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας άνδρας 50 ετών και ακόμη τρεις άνθρωποι να ταυματιστούν, ανάμεσά τους και ένα παιδί.

Ads

Το δυστύχημα έλαβε χώρα στις 8.20 το πρωί της Πέμπτης, στη στάση που βρίσκεται επί της οδού Παπανδρέου 119. Σύμφωνα με μία αρχική εκδοχή που έδωσαν αυτόπτες μάρτυρες, ενδέχεται το αυτοκίνητο να έπεσε στην στάση μετά από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο, ενώ ενδέχεται ο νεκρός να μην βρισκόταν στην στάση, αλλά να διέσχιζε τον δρόμο σε κοντινή απόστση από αυτήν όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος άνδρας και στο οποίο επέβαινε η ανήλικη κόρη του, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω του και στην συνέχεια πάνω στη στάση λεωφορείου.

Ωστόσο, πηγές από την Τροχαία είπαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι «έως αυτή την ώρα δεν έχουμε διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί στη Μεταμόρφωση». «Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

image

Ads

Όσον αφορά τον 40χρονο οδηγό του αυτοκινήτου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ, ενώ η 9χρονη κόρη του που επέβαινε επίσης στο Ι.Χ, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού». Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία το κοριτσάκι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας.

imageimage