Σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι εντοπίστηκε ο Θύμιος Μπουγάς, ο 39χρονος από τον Πύργο, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί πριν από περίπου 1,5 μήνα και μόλις χθες Σάββατο (18.6.2022) εντοπίστηκε σώος από τις Αρχές.

Ads

Για αυτό και ο δήμος Πύργου προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο Θύμιος Μπουγάς να έχει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, αφού δόθηκε αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισής του, αφού υποβλήθηκε και σε προληπτικές εξετάσεις και όλες έδειξαν πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα με την υγεία του.

Λόγω των επιθέσεων και του εκτεταμένου bullying που είχε δεχθεί, ο Θύμιος Μπουγάς είχε επιλέξει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, το οποίο βρισκόταν ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση ώστε να μην γίνεται αντιληπτός από γείτονες και περαστικούς.

Στο συγκεκριμένο σπίτι φαίνεται πως έμενε από τις 3 Μαΐου, την ημέρα που σήμανε συναγερμός για την εξαφάνιση του.

Ads

Δεν ήξερε ότι τον ψάχνουν

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο 39χρονος φαίνεται να επιβεβαίωσε αυτό που πίστευαν οι Αρχές στον Πύργο από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής του, ότι ο ίδιος δεν ήξερε ότι αναζητείτο και ότι είχε αλλάξει σπίτι, επειδή αυτό που έμενε είχε γίνει στόχος της επίθεσης με βεγγαλικά.

Ακόμη, ο ίδιος φέρεται να αποκάλυψε στις Αρχές ότι έβγαινε κάθε βράδυ από το μέρος που είχε βρει καταφύγιο και έφτανε έως και την κεντρική πλατεία, χωρίς να γίνει αντιληπτός και χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος για τις έρευνες.

image

image

*Φωτογραφίες από το Tempo24