Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00 – αντί κάθε Τρίτη και Παρασκευή, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα – θα διεξάγεται η καθιερωμένη ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας. Η αρχή θα γίνει από σήμερα Δευτέρα 9/11.

Ads

Στην ενημέρωση θα συμμετέχουν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ο οποίος θα ενημερώνει για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.

Ειδικά για αυτή την εβδομάδα, η ενημέρωση από τον υπουργό Υγείας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

Στην ενημέρωση Δευτέρας και Παρασκευής θα συμμετέχουν ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.

Ads