Φρίκη δίχως τέλος στο Μάτι. Μετά την ταυτοποίηση των δύο κοριτσιών και του 13χρονου αγοριού ανάμεσα στους νεκρούς, το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε και η διαδικασία της ταυτοποίησης της 55χρονης Ελένης Σαρίεβα, η οποία τελικά ήταν μία από τους 25 ανθρώπους που χάθηκαν στο οικόπεδο, καθώς και της 35χρονης Πόπης Σιαπκαρά. Στη λίστα προστέθηκε λίγο αργότερα και ο 40χρονος Σπύρος Κάκαρης. 

Ads

Η σορός της Ελένης Σαρίεβα ταυτοποιήθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Η 55χρονη διέμενε σε εξοχικό σπίτι φίλης της στο Κόκκινο Λιμανάκι και το αυτοκίνητό της είχε βρεθεί σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο.

Η 35χρονη Πόπη, εργαζόμενη στο Καζίνο Λουτρακίου,  είχε βρεθεί στο Μάτι μαζί με τον σύζυγό της και το τριών ετών παιδί τους, οι οποίοι γλίτωσαν καθώς έφυγαν μπροστά. Η ίδια, για άγνωστο λόγο έμεινε πιο πίσω και την πρόλαβε η φωτιά δίπλα στο αυτοκίνητό της.

Διαβάστε επίσης: 

Εικάζεται ότι η Ελένη Σαρίεβα προσπάθησε να βρει διέξοδο στη θάλασσα αλλά παγιδεύτηκε στο οικόπεδο που βρέθηκαν απανθρακωμένοι 25 άνθρωποι με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ads

Ο Σπύρος Κάκαρης ζούσε στο Μάτι με την 48χρονη φίλη του Νέλλη Καραλή. Τα αυτοκίνητα και των δύο βρέθηκαν καμένα και τρακαρισμένα μαζί με άλλα οχήματα. Η φίλη του Νέλλη Καραλή παραμένει αγνοούμενη.