Για γελοιότητα μίλησε ο Λευτέρης Αυγενάκης σχολιάζοντας τόσο το διαφημιστικό σποτάκι των Jumbo με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Ψωμιάδη όσο και τη δήλωση που έκανε σχετικά με το μέλλον της ΝΔ.

Ads

Μιλώντας σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του κόμματος στην Καβάλα ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ σημείωσε επίσης με όσα λέει και κάνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν ανήκει πλέον στη Νέα Δημοκρατία.

Σε χθεσινές του δηλώσεις ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σημείωσε μεταξύ άλλων σχετικά με την παραλλαγή του ύμνου της ΝΔ ότι «κάποιοι το παρεξήγησαν». «Αυτός ο ύμνος είναι η αληθινή, η πραγματική Νέα Δημοκρατία. Τώρα, αν κάποιοι ζήλεψαν, νομίζω ότι όλοι μαζί, αν θέλει ο κ. Μητσοτάκης, μπορεί να ξαναγίνει η Ν.Δ. μεγάλη». 

Σε άλλες δηλώσεις του, δεν παρέλειψε να «δηλώσει παρών» στην παράταξη, εφόσον κληθεί: «Είμαι καψούρης από τη φύση μου. Η καψούρα μου είναι η ΝΔ αλλά η ΝΔ δεν θέλει την καψούρα μου, άρα η καψούρα πρέπει να ψάξει κάτι άλλο. Αν δεχθώ τηλεφώνημα από τον κ. Μητσοτάκη, κάτω από κάποιες προϋποθέσεις, εγώ δηλώνω παρών. Άλλοι έφυγαν από τη ΝΔ, εγώ είμαι πιστός στις αξίες και τις αρχές της ΝΔ», κατέληξε.

Ads