Ως «μνημείο χυδαιολογίας» χαρακτηρίζει άρθρο του Θέμου Αναστασιάδη στο «Πρώτο Θέμα» η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook.

Ads

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Το ”άρθρο” του κ. Θέμου Αναστασιάδη για τη διημερίδα «Yes We Can-nabis», αποτελεί ένα ακόμη μνημείο χυδαιολογίας, όπως και τόσα άλλα που φέρουν την υπογραφή του». Η υπουργός προσθέτει ότι «Το ύφος του συντάκτη αναπαράγει την ποιότητα που χαρακτήριζε το διάλογο ανάμεσα στην Ιερά Εξέταση και το Γαλιλαίο. Κατανοούμε ότι αν ο κ. Αναστασιάδης εκπροσωπούσε κάποιο μέσο της εποχής, με μεγάλη χαρά θα υποστήριζε ότι η Γη είναι επίπεδη. Ευτυχώς, όμως, για τις ανθρώπινες κοινωνίες και την εξέλιξη τους, έχουν υπάρξει μερικά αποφασιστικά βήματα από τότε.

Για τα περί χούντας, είναι τουλάχιστον οξύμωρο να αποδίδει τέτοιους χαρακτηρισμούς το πρόσωπο που διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχείρηση εξευγενισμού και κανονικοποίησης της φασιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Ads

Είναι περιττό οποιοδήποτε σχόλιο για τα απωθημένα του συντάκτη περί «sex toys» και τις λοιπές παραληρηματικές του αναφορές».