Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία πρόσφατα έγινε ευρύτερα γνωστή με την ερμηνεία του νοήματος της επετείου της  28ης Οκτωβρίου, ως υπενθύμιση της «κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού»… ξαναχτύπησε.

Ads

Αυτή τη φορά, μέσα από τη  ραδιοφωνική συχνότητα του Flash και προσπαθώντας να δικαιολογήσει το κρατικό κατασταλτικό όργιο με αφορμή την έρευνα της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ, σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε αυτό».

image

Σύμφωνα με «πληροφορίες» αναμένεται οργισμένη αντίδραση από το υπουργείο Άμυνας της Συρίας, κύκλοι του οποίου φέρονται θιγμένοι από την σύγκριση του στρατού της Δαμασκού με «μπαχαλάκηδες» της Αθήνας…

Ads

Διαβάστε επίσης: