Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η μαρτυρία συγγενή της πρώην συντρόφου του 46χρονου από την Αργυρούπολη που ξυλοκόπησε βάναυσα την σύντροφό του. «Την κράταγε σε μια καρέκλα και την έδερνε και τσιγάρα της είχε σβήσει στο πρόσωπο. Δεν είναι για να ξαναβγεί ποτέ έξω. Εγώ αυτό λέω» επισήμανε συγγενής της πρώην κοπέλας του δράστη.

Ads

Όπως περιγράφει στο «Live News» ο συγγενής της κοπέλας που τώρα ζει στην Ολλανδία, η πρώην σύντροφος του 46χρονου είχε περάσει μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του. «Την έδειρε πάρα πολύ άσχημα, με μπουνιές παντού στο πρόσωπο. Είχε μελανιές σε όλο της το σώμα, και είχε και δύο μαχαιριές. Μία στο μπούτι της και μια στο μπράτσο της», τονίζει.

Το περιστατικό είχε γίνει πριν από 4 χρόνια σε μεγάλη πόλη της επαρχίας. Η κοπέλα τότε παρά τα τραύματά της κατάφερε να ξεφύγει.

«Δεν κατάλαβα τι έκανε αυτός και κατάφερε και έφυγε τρέχοντας από το σπίτι. Είχε κρυφτεί για μερικές ώρες αυτός την έψαχνε. Φαινόταν ότι την έψαχνε με φακούς μέχρι που ξημέρωσε και είδε κάποιους περαστικούς να περνάνε και ζήτησε βοήθεια και την πήγανε στο τμήμα» υπογράμμισε συγγενής της πρώην κοπέλας του 46χρονου.

«Η μητέρα του έχει δώσει πάρα πολλά χρήματα για να κλείσουν στόματα»

Ads

Πρόσωπα που τον γνώριζαν μιλούν για έναν άνθρωπο γεμάτο κακία που μεγάλωσε σε ένα άσχημο οικογενειακό περιβάλλον.

«Ήταν σε ένα σπίτι με πολλά προβλήματα. Οι συμπεριφορές του ήταν πάντα περίεργες. Ήταν ένα παιδί με προβλήματα από μικρός. Τον ξέρω από τότε που γεννήθηκε ουσιαστικά. Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν πάρα πολύ κακός. Είχε μέσα του κακία. Ψευτοτσαμπουκάς. Λυμένο το ζωνάρι του για φασαρία» δηλώνει προπονητής judo.

«Είχε στείλει στο νοσοκομείο ακόμα και την πρώτη του γυναίκα. Είχε συλληφθεί, η μητέρα του έχει δώσει πάρα πολλά χρήματα για να κλείσουν στόματα ωστόσο η συμπεριφορά του δεν άλλαξε ποτέ. Δεν μπορεί να θεωρηθεί άνθρωπος» επεσήμανε ο προπονητής judo.

Ο 46χρονος που ομολόγησε τον αποτρόπαιο ξυλοδαρμό, όταν παραδόθηκε στις αρχές έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Στο μεταξύ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 40χρονη γυναίκα στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» με τον δήμαρχο Αργυρούπολης Ελληνικού να κάνει έκκληση για αίμα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.