Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για την τύχη των δυο ηλικιωμένων αδελφών που αγνοούνταν μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι που διέμεναν στην Πυργέλα Άργους στην Αργολίδα.

Ads

Οι πυροσβέστες που συμμετείχαν στις έρευνες στα αποκαΐδια της κατοικίας, εντόπισαν τα οστά από τις σορούς των δυο αδερφών, που ήταν καταπλακωμένα και καμένα από την στέγη της οικίας, η οποία κατέρρευσε πριν προλάβουν να φύγουν από το φλεγόμενο σπίτι, όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες πρόκειται για μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα ηλικίας 89 ετών και έναν άνδρα 82 ετών.

Η φωτιά στο σπίτι των δύο ηλικιωμένων αδελφών ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες.

Ο άνδρας και η γυναίκα εγκλωβίστηκαν και οι πυροσβέστες, που έφτασαν στο σημείο, δεν μπορούσαν να μπουν στο σπίτι γιατί οι ιδιοκτήτες του το είχαν σφραγίσει με λαμαρίνες, καθώς είχαν πέσει θύματα ληστείας πριν ένα χρόνο.

Οι λαμαρίνες και τα κάγκελα στα παράθυρα του σπιτιού λειτούργησαν ως παγίδα θανάτου για τα δύο αδέλφια. «Είναι ορατές οι λαμαρίνες. Το σπίτι ήταν κλεισμένο, σαν κλουβί. Έτσι, ήταν δύσκολο και να βγουν οι ηλικιωμένοι και να εισέλθουν οι πυροσβέστες στην μονοκατοικία», δήλωσε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους.

Αναμένεται να διεξαχθεί έλεγχος DNA των οστών για να επιβεβαιωθεί και επίσημα ότι ανήκουν στους δύο ηλικιωμένους.

Ads