Επίθεση με προσβλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Ρήγα, στην τηλεοπτική εκπομπή του STAR με την Πόπη Τσαπανίδου.Με τον Νικο Δένδια να μην ρίχνει τους τόνους παρά τις επεμβάσεις τις δημοσιογράφου για να κατευνάσει τα πνεύματα, ο Πάνος Ρήγας αποχώρησε από το στούντιο.

Ads

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκονταν οι διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, όταν ο Πάνος Ρήγας επιχείρησε να απαντήσει στα όσα έλεγε ο Νίκος Δένδιας, με τον δεύτερο να επαναλαμβάνει ξανά και ξανά ότι τον διακόπτει, διακόπτοντας τον συνομιλητή του.

Παρά την προσπάθεια να κρατηθεί η συζήτηση σε πολιτικό επίπεδο δεν άργησαν οι χαρακτηρισμοί με τον γαλάζιο βουλευτή να καταλογίζει ανοησίες στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν δε εκείνος είπε ότι θα αποχωρήσει από το πλατό γιατί σέβεται τον εαυτό του αλλά και τους ακροατές, ο Νίκος Δένδιας του είπε «Δεν έχετε και πολλά να σεβαστείτε από τον ευατό σας».

Ads

Παρά τις προσπάθειες της Πόπης Τσαπανίδου να επαναφέρει την τάξη, ο Πάνος Ρήγας αποχώρησε με τον Νίκο Δένδια να του εύχεται «καλό ταξίδι»…

Δείτε τι έγινε:

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του διαλλείμματος  όπως ενημέρωσε η Π. Τσαπανίδου, ο κ. Δένδιας δήλωσε «απροστάτευτος»…