Έκκληση στους συνταξιούχους να μην δεχθούν τα χρήματα των αναδρομικών υστέρα από τη σχετική τροπολογία της Κυβέρνησης, έκανε ο νομικός τους εκπρόσωπος Λουκάς Αποστολίδης. Ο κ. Αποστολιδης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, κάλεσε τους συνταξιούχους να συνεχίσουν τον δικαστικό αγώνα και για τα ζητήματα της επικούρησης αλλά και για τα δώρα.

Ads

Αν συμβιβαστούν τώρα, θα χάσουν το δικαίωμά τους στη συνέχεια, αφού θα έχουν δώσει ένα σήμα συμβιβασμού στο δικαστήριο, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολίδης. Ο νομικός εκπρόσωπος των συνταξιούχων μίλησε ακόμη για συνταγματική εκτροπή, αφού ο νομοθέτης περιορίζει, όπως είπε, τα νομικά αποτελέσματα των ανώτατων δικαστηρίων.

Τέλος, σε ερώτηση αν υπάρχουν λεφτά για να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των συνταξιούχων, ο κ. Αποστολίδης απάντησε καταφατικά, σημειώνοντας ότι τα υπόλοιπα χρήματα θα μπορούσαν να δοθούν σε ένα βάθος χρόνου δύο ή και τριών ετών. Κάλεσε επίσης εκείνους τους συνταξιούχους που δεν έχουν προσφύγει ακόμη στη Δικαιοσύνη να το πράξουν έως το τέλος του χρόνου.