Αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη και τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις που έχει κάνει στην δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσίκρικα μετά την αντιπαράθεση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ για τις απολύσεις στα κανάλια, παίρνει η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου. Σημειώνει επίσης ότι τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να είναι προσεκτικά στα social media.

Ads

«Παίρνω απόσταση από αυτό που γράφει ο κ. Πολάκης. Παίρνω απόσταση από ο,τιδήποτε λέει κανείς ή σχολιάζει και από τους υπουργούς, το οποίο δεν έχω γράψει η ίδια και δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό το έγραψε», δήλωσε η Σία Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα FM.

«Εγώ έχω μία αρχή και για αυτό το έχω κόψει. Δεν αναρτά κανείς μέσω Facebook και Τwitter, ειδικά αν είναι δημόσιο πρόσωπο γιατί κάποια στιγμή βγάζει το θυμικό του την αγανάκτησή του ή την πολιτική του θέση και δεν ξέρει πως θα σχολιαστεί αυτό», συμπλήρωσε.

«Για μένα δηλαδή» συνέχισε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας «πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα Facebook, Τwitter και αυτά. Γιατί θεωρείται, δηλαδή δημιουργείται ένα κλίμα αυτή τη στιγμή, ότι το να τηρηθεί η νομιμότητα, παραβιάζει τα δικαιώματα των εργαζομένων».

Ads