Ένας 45χρονος έκανε απόπειρα αρπαγής 13χρονης στην Ραφήνα.  Το σοβαρότατο περιστατικό διαδραματίστηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής όταν ο άνδρας με το αυτοκίνητό του, πλησίασε την 13χρονη που έκανε ποδήλατο σε κεντρικό σημείο της πόλης και προσπάθησε να την πείσει να πάει μαζί του «βόλτα».

Ads

Η μικρή αντέδρασε πολύ καλά, ανέπτυξε ταχύτητα και όταν είδε πως ο άγνωστος άνδρας συνέχισε να την ακολουθεί και να της ζητά επιτακτικά να μπει στο αυτοκίνητό του, άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν αμέσως προς το σημείο με αποτέλεσμα ο 45χρονος να φύγει αμέσως.

Τον εντόπισαν και βρήκαν χάπια στο όχημα

Παρά το γεγονός ότι ο 45χρονος κατάφερε να διαφύγει από το σημείο οι πολίτες που είχαν δει το αυτοκίνητο έδωσαν σημαντικά στοιχεία για να καταφέρουν οι αστυνομικοί να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ads

Όταν τον οδήγησαν στο Τμήμα διαπίστωσαν πως πρόκειται για άτομο το οποίο έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις απάτης καθώς παρουσιάζονταν σε πολίτες στην Ραφήνα ως λογιστής εξαπατώντας τους και αρπάζοντάς τους χρήματα.

Σημειώνεται, ότι μέσα στο όχημα βρέθηκαν υπνωτικά χάπια τα οποία κάνεις δεν μπορεί να ξέρει εάν θα προσπαθούσε να τα δώσει στην 13χρονη.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη εκτός από παρενόχληση ανήλικου αλλά και για απόπειρα αρπάγης παιδιού. Αυτό που θα εξετάσουν πολύ σοβαρά οι Αρχές είναι εάν ο συγκεκριμένος άνδρας έχει προσπαθήσει να αρπάξει και άλλα παιδιά στο παρελθόν.