Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος των περισσότερων θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, το μοιραίο βράδυ της 23ης Ιουλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής υπηρεσίας που διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Αθηνών, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Σκάι.

Ads

Αυτή η μακάβρια λίστα περιλαμβάνει λεπτομέρειες για το πού βρέθηκε το κάθε θύμα, αν ήταν απανθρακωμένο ή μη ή αν απεβίωσε σε νοσοκομείο. Από αυτά τα στοιχεία προκύπτει ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των θυμάτων έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία και από το θερμικό κύμα της πυρκαγιάς.

Εντωμεταξύ, σήμερα το πρωί έχασε την μάχη για τη ζωή μία 78 χρονη εγκαυματίας, η οποία νοσηλευόταν στο στο Σισμανόγλειο, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό των θυμάτων στους 93 νεκρούς.

Υπενθυμίζεται ότι, ο κατάλογος με τα ονόματα των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική τηρείται στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας,  στην οποία μπορούν να απευθύνονται όσοι θέλουν να λάβουν γνώση, έπειτα από αίτησή τους. Τα τηλέφωνα της ΓΓΠΠ είναι τα 2131510163, 2131510186, 2131510176 και ο ιστότοπός της www.civilprotection.gr.

Ads