Εντυπωσιακά πράγματα συμβαίνουν στο Ρέθυμνο της Κρήτης. 

Ads

Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία ο δήμος προχώρησε σε ασφαλτόστρωση δρόμου για να… διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών. 

Επειδή όμως υπήρχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα η υπηρεσία και ο εργολάβος είπαν να τα παρακάμψουν και να ασφαλτοστρώσουν τον υπόλοιπο δρόμο.

Το σουρεαλιστικό αποτέλεσμα κατέγραψε – και φωτογραφικά – το τοπικό site goodnet.gr

Ads

image

Τις δικές της εξηγήσεις σχετικά με την ασφαλτόστρωση της οδού Επιμενίδου Μαρούλη, έσπευσε να δώσει η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας  του Δήμου Ρεθύμνου.

Η υπηρεσία υποστηρίζει ότι οι ιδιοκτήτες των οχημάτων είχαν ενημερωθεί έγκαιρα, αλλά κάποιοι από αυτούς δεν απομάκρυναν τα αυτοκίνητα. 

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην τροχαία, που «για τους δικούς της λόγους» αδυνατούσε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του δήμου, ενώ εξηγεί ότι οι κάδοι δεν απομακρύνθηκαν, από τη στιγμή που υπήρχαν σταθμευμένα οχήματα, γιατί δεν υπήρχε λόγος να γίνουν ελιγμοί. 

Στις αιτιάσεις εκείνων, που λένε ότι θα μπορούσε η ασφαλτόστρωση να καθυστερήσει, η υπηρεσία απαντά ότι αυτό δεν ήταν εφικτό, αφού η πίσσα ήταν έτοιμη (εννοώντας ζεστή) και εάν καθυστερούσε η διαδικασία, θα αχρηστευόταν.