Ούτε σήμερα αναμένεται να αποφυλακιστεί τελικά ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς δεν έχουν λυθεί τα γραφειοκρατικά προβλήματα. 

Ads

Το γεγονός προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη, που βρέθηκε σήμερα από νωρίς το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Η Βίκυ Σταμάτη μέσω του συνηγόρου της δήλωσε πως αν δεν αποφυλακιστεί σήμερα ο σύζυγός της, θα τα τινάξει όλα στον αέρα. 

Στη συνέχεια δήλωσε ότι ξεκινά απεργία πείνας. Αυτή, ωστόσο, κράτησε μόλις για δυο ώρες καθώς στη συνέχεια ενημερώθηκε για το γραφειοκρατικό πρόβλημα που προέκυψε αλλά και ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα αποφυλακιστεί αύριο.

Για να συμβεί αυτό πάντως ο πρώην υπουργός θα πρέπει να καταβάλλει άλλες 2.000 ευρώ γιατί πρέπει να εξαγοράσει για την καταδίκη του για το πόθεν έσχες άλλους 6 μήνες. Και επίσης να καλύψει την προσαύξηση για τα δικαστικά έξοδα.

Ads

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν αποφυλακίστηκε επειδή δεν είχε βρεθεί το διαβατήριό του προκειμένου να το παραδώσει εκ νέου. Κι αυτό επειδή του έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.