Απειλές κατά μελών του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αριστερών και μεταναστευτικών οργανώσεων – των «εγχώριων άπλυτων εθνοπροδοτών», όπως τους αποκαλεί – εξαπέλυσε σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, λίγες ώρες πριν το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν σήμερα στην πλατεία Αγίου Νικολάου στη Νίκαια. Μάλιστα, η Χρυσή Αυγή κάλεσε τα μέλη της σε αντισυλλαλητήριο στην περιοχή.
 

Ads

Το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Νίκαια ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Νικολάου. Στη συγκέντρωση μίλησαν μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα, εργαζόμενοι του δήμου Νίκαιας-Ρέντη, καθώς και εκπρόσωποι αριστερών και αντιρατσιστικών οργανώσεων. 

Ακολούθησε μαζική πορεία διαμαρτυρίας προς το αστυνομικό τμήμα Νίκαιας με κεντρικό σύνθημα: «Ποτέ ξανά φασισμός». Οι διαδηλωτές κατήγγειλαν ότι η ελληνική αστυνομία συνεργάζεται με τη Χρυσή Αυγή και συγκαλύπτει τις επιθέσεις εις βάρος μεταναστών.
 
Την ίδια ώρα, περισσότερα από 300 μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν αποκλείσει με κάδους την πρόσβαση προς την οδό Καισαρείας, όπου στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος στην περιοχή.
 
Υπενθυμίζεται πως το αντιφασιστικό συλλαλητήριο διοργανώθηκε μετά τις απειλές μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον μεταναστών καταστηματαρχών στην περιοχή στους οποίους και επέδωσαν «τελεσίγραφο» να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να φύγουν από την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
 
«Αδέλφια συναγωνιστές και συναγωνίστριες, μέλη αλλά και φίλοι της Χρυσής Αυγής από το Αιγάλεω και τους όμορους δήμους, έφτασε η μεγάλη στιγμή να δείξουμε τι αξίζουμε και πόσο ενωμένοι είμαστε.
 
Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι ετοιμαζόμαστε για συνάντηση γνωριμίας την ερχόμενη εβδομάδα, οι εξελίξεις όμως μας πρόλαβαν και θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε ένα βροντερό παρόν την Πέμπτη 5/7 στην Τ.Ο. Νικαίας.
 
Λαθρομετανάστες από το Πακιστάν την Αλβανία την Αφρική και άλλα σκουπίδια που στοιβαχτήκαν στην πατρίδα μας, σε συνεργασία με εγχώριους άπλυτους εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ και άλλων «προοδευτικών» την Πέμπτη θα προσπαθήσουν το αδιανόητο, να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στην Νίκαια (Καισαρείας 30), με σκοπό να θυροκολλήσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας και να απαιτήσουν το κλείσιμο των γραφείων μας.
 
Έλληνες πατριώτες εθνικιστές, αυτό δεν θα περάσει, όχι τα γραφεία δεν θα κλείσουμε, αλλά ούτε να πλησιάσουν στα 500 μέτρα δεν θα τους αφήσουμε. Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι κάτω από τα γραφεία μας να βροντοφωνάζουν για τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους και εμείς οι νεότεροι ως δύναμη περιφρούρησης, σε συνεργασία με τοπικές από όλη την Αττική να αποτρέψουμε τον εχθρό και να διασφαλίσουμε την σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων της Νικαίας αλλά και της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας που θα γίνει στόχος των αναρχομπολσεβίκων.
 
Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη, κινητοποιήστε τους πάντες, φίλους και γνωστούς. Η έκβαση των γεγονότων που θα λάβουν χώρα την Πέμπτη θα κρίνει τη μελλοντική μας θέση στην Δ. Αττική και Πειραιά. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
 
Όλοι θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσο μηνύματος στο Facebook η να τηλεφωνήσετε στον Γιώργο Σ. (κακός λύκος) για την σωστή οργάνωση και μετακίνηση μας με ασφάλεια. Για ευνόητους λογούς ασφαλείας οι οδηγίες δεν θα δοθούν δημόσια».

Ads