Αίσθηση προκάλεσαν τα σχόλια του δημοσιογράφου Δημήτρη Οικονόμου στην πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΙ, την Τετάρτη 8/12, όπου ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, προκαλώντας μάλιστα τα γέλια της συμπαρουσιάστριας του Μαρίας Αναστασοπούλου.

Ads

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος απευθυνόμενος στον κ. Φάμελλο σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τα λεγόμενα του βουλευτή Σωκράτη Φάμελλου: «Αυτά λέτε, κλείνετε τα μάτια στην πραγματικότητα και γι’ αυτό είστε 12 μονάδες πίσω. Έχει βαθύ πρόβλημα ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν το βλέπετε».

Στην συνέχεια, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε λέγοντάς του ότι «έχει υπερβεί τα όρια του δημοσιογράφου» ο Δημήτρης Οικονόμου απάντησε λέγοντας: «Εγώ από αγάπη για τον ΣΥΡΙΖΑ τα λέω αυτά».

Στο σημείο εκείνο, η συμπαρουσιάστριά του Μαρία Αναστασοπούλου δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί ξεσπώντας στα γέλια και σχολιάζοντας προς τον συνάδελφό της «Το τερμάτισες τώρα», ενώ το ίδιο έκανε και ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος που ήταν επίσης καλεσμένος.

Ads