«Μην μου κάνεις παρατηρήσεις και μην το παίζεις θιγμένος» έγραψε στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, απαντώντας στον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του, νωρίτερα τον είχε χαρακτηρίσει «άνανδρο χυδαίο υβριστή λασπολόγο» και «φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς».

Ads

Αφορμή για όλα αυτά, ήταν η «επιθετική» ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στη Βίκυ Σταμάτη για τη χειρονομία που έκανε στους δημοσιογράφους όταν μεταφέρθηκε από το σπίτι της στο δικαστήριο προκειμένου να εκτελεστεί η σε βάρος της απόφαση.

Ακολούθως ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, που βρίσκεται στη φυλακή για τις «χρυσές μίζες» στα εξοπλιστικά, “>με μία ανακοίνωσή του, με την οποία απευθύνεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, υπερασπίστηκε τη σύζυγό του και χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό μεταξύ άλλων «άνανδρο – χυδαίο – υβριστή και λασπολόγο».

Μέσω Facebook, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε και γράφει:

«Ακη Τσοχατζόπουλε πες που εχεις κρύψει τα υπόλοιπα απο τις μίζες που πήρες και σταμάτα να το παίζεις προσβεβλημένος σύζυγος και πονεμένος πατέρας …ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΟ !!!!
Εχω κι εγω γυναίκα και κόρες ,αλλα δεν έφτιαξα το μέλλον τους με μαύρα λεφτα και μίζες .
Διαλεξα μια σύζυγο με ίδιες αξίες και ικανότητες με μενα και μεγαλώνουμε παιδια με παιδεία και αρχές που να κερδίσουν οι ίδιες τις ζωές τους !!!!
Γι αυτο ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΠΙΟΣ!!!».