«Ημέρες εορτών καταλαβαίνουμε ότι της κ. Μπακογιάννη της λείπουν τα δώρα της Siemens, τα πληρωμένα δείπνα του κ. Χριστοφοράκου, ενώ μετά την αποπομπή της από τον αδελφό της νοσταλγεί τις εποχές που μετρούσε ο λόγος της και δεν μπορεί πλέον να την παρηγορήσει ούτε ο κουμπάρος της που ετοιμάζεται να απολογηθεί για το μισό ποινικό κώδικα» αναφέρει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σε απάντησή του στην Ντόρα Μπακογιάννη αναφορικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ.

«Της εύχομαι με το ξεχασμένο και αδήλωτο εκατομμύριο στο Λονδίνο να απαλύνει τον πόνο της. Όσον αφορά το όνομα των Σκοπίων ας αφήσει να το χειριστούν οι πολιτικοί προϊστάμενοί της κ.κ. Σαμαράς και Γεωργιάδης» καταλήγει ο κ. Καμμένος.

Υπενθυμίζεται ότι, σε συνέντευξη της στον Real Fm η Ντόρα Μπακογιάννη είπε μεταξύ άλλων ότι «είναι δυνατόν η κυβέρνηση να μη λέει ποια είναι η θέση με την οποία διαπραγματεύεται το Σκοπιανό; Να μην κρύβεται ο κ. Τζανακόπουλος».

Η κυβέρνηση εάν δεν έχει μία ενιαία γραμμή σε ένα τόσο σοβαρό θέμα θα πρέπει να φύγει, σημείωσε, συμπληρώνοντας πως «τον τυχοδιωκτισμό και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης δεν θα τον καλύψει η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή με τη ψήφο της».