Απάντηση σε απρόκλητη λεκτική επίθεση εναντίον του ήταν οι χειρονομίες όπως είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, για το περιστατικό στην αναμέτρηση της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ads

«Έβριζαν από την πρώτη στιγμή την οικογένειά μου, την αδερφή μου Αλεξία και εμένα. Κι όλα αυτά μπροστά στον 11χρονο γιο μου», είπε ο Πάνος Καμμένος στον «Σπορ FM 94,6». Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα της Βουλιαγμένης, όπου προπονήτρια είναι η αδερφή του Αλεξία. 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν να βρίζουν τον υπουργό και την οικογένειά του και ο Πάνος Καμμένος δεν άργησε να απαντήσει.

Ο Τομεάρχης Αμυνας της Ν.Δ, Αδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας το συμβάν παροιμοίασε τον κ. Καμμένο με χούλιγκαν που φέρεται «με χυδαίο τρόπο»

Ads

«Αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για μια ευρωπαϊκή χώρα εν ενεργεία Υπουργός και μάλιστα Υπουργός Εθνικής Άμυνας, που πρέπει να εκπέμπει με τη συμπεριφορά του το ήθος και την πειθαρχία, να συμπεριφέρεται ως χούλιγκαν και με χυδαίο τρόπο σε φιλάθλους. Είναι το πρόσωπο της παρακμής και της ηθικής κατάπτωσης αυτής της Κυβέρνησης», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ποια εμπιστοσύνη και σιγουριά μπορεί να εμπνεύσει; Κίνδυνος !» σχολίασε από την πλευρά του ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ., Γ. Κουμουτσάκου στο Twitter.