Εντείνεται η ανησυχία τόσο στην οικογένεια του επιχειρηματία από τον Πειραιά όσο και στις αρχές σχετικά με τα κίνητρα των δραστών της αρπαγής του, αφού έως αργά το βράδυ παραμένουν άγνωστα και κανείς ακόμη δεν έχει καλέσει για λύτρα.

Ads

Προς το παρόν, οι Αρχές προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της αρπαγής του επιχειρηματία, επικεντρώνοντας τις έρευνές τους στο επαγγελματικό περιβάλλον του, τις μεγάλες συμφωνίες που έκανε τους τελευταίους μήνες και τις οικονομικές του συναλλαγές.

Σημειώνεται ότι και στο παρελθόν τ’ όνομα του γνωστού επιχειρηματία είχε εμπλακεί σε υπόθεση που ερευνούσε το Λιμενικό, χωρίς ποτέ να αποδειχθεί η ενοχή του.

Για αυτό το λόγο εξετάζεται και το ενδεχόμενο οι δράστες να άρπαξαν τον 51χρονου προκειμένου να λύσουν παλιές προσωπικές διαφορές.
Σύμφωνα με τις Αρχές, πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση μπορεί να είναι η οικιακή βοηθός του άτυχου άνδρα, η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό.

Ads

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, η οικιακή βοηθός η οποία είχε ανοίξει το σπίτι για να καθαρίσει άκουσε τις φωνές του και νόμιζε ότι γίνεται ληστεία και άρχισε να φωνάζει: «Ληστεία , ληστεία».

Οπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, το αυτοκίνητο των δραστών είχε ιταλικές πινακίδες.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, με βάση υλικό που έλαβαν οι αστυνομικοί από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας αλλά και ιδιωτικές κάμερες , κατάφεραν να εντοπίσουν το μπλε πολυμορφικό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες προκειμένου να επιβιβάσουν τον 51χρονο επιχειρηματία, ώστε να γίνει η απαγωγή.

Οι αστυνομικοί, έχουν ήδη στα χέρια τους την εικόνα του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα από την διασταύρωση που πραγματοποίησαν στα τερματικά της Τροχαίας, με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας, διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος αριθμός δεν υπάρχει στην Ελληνική επικράτεια.